Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun pro gradu -työt - missä ne sijaitsevat?

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun pro gradu -työt - missä ne sijaitsevat?
vastaus:

Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun pro gradu -töiden viitetiedot tallennetaan Aaltodoc-julkaisuarkistoon (ks. Lisätietoja alla). Gradu-töiden kokotekstejä on tarjolla silloin, kun tekijät ovat sopimuksella antaneet siihen luvan.

Painetut gradu-työt ovat Otaniemessä Oppimiskeskuksen suljetussa arkistossa. Tutkielmat ovat luettavissa oppimiskeskuksessa, mutta niitä ei voi lainata tai viedä ulos tiloista. Voit tilata arkistossa olevia töitä luettavaksi ottamalla yhteytta Oppimiskeskuksen asiakaspalveluun (oppimiskeskus@aalto.fi).

Lisätietoja

Kesällä 2012 avatun Aaltodoc-julkaisuarkiston tavoitteena on lisätä Aalto-yliopistossa tuotettujen julkaisujen käyttöä, näkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Se kokoaa yhden palvelun alle kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen elektroniset kokotekstijulkaisut: opinnäytteet, raportit, konferenssi- ja muut julkaisut. Aaltodocin aineistot ovat pääosin vapaasti verkossa saatavilla (kattavammin v. 2012 alkaen).

Vanhempien pro gradu -töiden viitetiedot löytyvät Helecon THES -tietokannasta (1922-2016) tai Kauppakorkeakoulun ePubl Julkaisuportaalin eThesis-osiossa os. http://epub.lib.aalto.fi/fi/ethesis/ (2008-2016). Niistä Kauppakorkeakoulun  pro gradu-töistä, joiden tekijät ovat sopimuksella antaneet luvan, Open access –käytössä eThesiksen kautta ovat myös pro gradu -töiden kokotekstit.

FAQ [18]