Opastettu kierros Aalto-yliopiston kampuksella

Viimeisimpien ohjeiden mukaisesti Aalto-yliopistoon ei oteta vastaan vieraita 31.5.2020 saakka. Tämä tarkoittaa, että myös kampuskierroksia ei järjestetä toistaiseksi ja, että jo sovitut kierrokset tullaan perumaan. Tilanne on harmillinen, mutta toivottavasti tapaamme myöhemmin muissa merkeissä.
Opastettuja kierroksia järjestetään pääsääntöisesti enintään 20 hengen ryhmille. Näin koko ryhmän on helppo seurata oppaan puhetta. Tarvittaessa järjestämme opastuksia myös suuremmille ryhmille, jolloin oppaita on yksi opas/20 henkeä. Kierros kestää noin 60 min. Kierrokset ovat maksullisia. Lähetäthän pyynnön vähintään kahta viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.
Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä Täytä lomake ja paina Lähetä-painiketta. Tarvittaessa voit tyhjentää lomakkeen Tyhjennä-painikkeella.
Valitse toivottu kierros *:

Kuvaus: Kierroksen pääteemana on arkkitehtuuri, taide ja kestävä kampus. Kierrokseen kuuluvat seuraavat rakennukset: Dipoli, Harald Herlin-oppimiskeskus, Väre (taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu) ja Kandidaattikeskus

Kuvaus: Kierroksen pääteemana on arkkitehtuuri, taide ja kestävä kampus. Kierrokseen kuuluvat: Dipoli, Harald Herlin-oppimiskeskus, Väre (taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu), Kandidaattikeskus, ja Kauppakorkeakoulu

Kuvaus: syvempi talokohtainen kierros tai kierros kahdesta kohteesta (20-25 min per kohde), pääteemana on arkkitehtuuri, taide ja kestävä kampus. Jos toinen kohde on A Grid niin kyseisessä rakennuksessa teemana on tutustua kasvavaan startup keskittymän toimintaan.
Valitse kaksi toivottua kohdetta tähän kierrokseen:


Kierroksen yhteyshenkilö:
Oppaan yhteyshenkilönä toimii joku kierrokselle osallistuva.
Nimi *:
Sähköposti *:
Puhelin:
Ryhmä:
Lyhyt kuvaus ryhmästä:
Henkilömäärä:
Opastuskieli:Lisätietoja (esim. esteettömyys):

Toiveesi vierailun ajankohdaksi (kierrokset järjestetään pääsääntöisesti ma-pe klo 9-18, muuten mahdollisuuksien mukaan):
Päivämäärä (pv.kk.vuosi) ja kellonaika*:
Laskutustiedot:
Yritysnimi:
Laskutus yhteyshenkilön sähköposti:

Y-tunnus:
Muut
laskutustiedot:
Tilaus on sitova, peruutukset ja muutokset on tehtävä viimeistään 3 vrk ennen opastusta.

Otamme yhteyttä ja vahvistamme pyynnön käsiteltyämme hakemuksen.

Kampuskierros alkaa Dipolin pääsisäänkäynniltä (Otakaari 24). Jos kierros ei suuntaudu Dipoliin, opas vahvistaa yhteyshenkilölle kierroksen aloituspaikan.

Jos sinulla on kysyttävää tutustumiskäynneistä, ota yhteyttä: visit@aalto.fi

Kampuskierroksista opiskelijaryhmille ole yhteydessä hakijapalveluihin: hakijapalvelut@aalto.fi


Sivusta vastaa: Aalto-yliopisto