Tekijä: | Reinikainen, Pekka |
Työn nimi: | Keittoekstruuderi tärkkelyksen entsymaattisessa hydrolysoinnissa |
Julkaisutyyppi: | Diplomityö |
Julkaisuvuosi: | 1982 |
Sivut: | 150 s. + liitt. 35 Kieli: fin |
Koulu/Laitos/Osasto: | Kemian osasto |
Oppiaine: | Biotekniikka (05.70) |
Valvoja: | Linko, Pekka |
Ohjaaja: | |
OEVS: | Sähköinen arkistokappale on luettavissa Aalto Thesis Databasen kautta.
Ohje Digitaalisten opinnäytteiden lukeminen Aalto-yliopiston Harald Herlin -oppimiskeskuksen suljetussa verkossaOppimiskeskuksen suljetussa verkossa voi lukea sellaisia digitaalisia ja digitoituja opinnäytteitä, joille ei ole saatu julkaisulupaa avoimessa verkossa. Oppimiskeskuksen yhteystiedot ja aukioloajat: https://learningcentre.aalto.fi/fi/harald-herlin-oppimiskeskus/ Opinnäytteitä voi lukea Oppimiskeskuksen asiakaskoneilla, joita löytyy kaikista kerroksista.
Kirjautuminen asiakaskoneille
Opinnäytteen avaaminen
Opinnäytteen lukeminen
Opinnäytteen tulostus
|
Sijainti: | P1 Ark KE80 | Arkisto |
ED: | 1994-04-29 |
INSSI tietueen numero: 739
+ lisää koriin
INSSI